Post by abreamoperfcont on Feb 9, 2022 8:46:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné mince ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Hra je dobrá, ale vývojár by mal pri vytváraní osobnej miestnosti zahrnúť režimy ako battle royale
😒😒😒😒 ty? a
Dobrý koncept a hra má určitý potenciál, ale nie je tu možnosť prispôsobiť si HUD a to je podľa mňa smiešne. Rozloženie ovládacích prvkov je hrozné. ani to neviem použiť. Je to škoda, pretože som sa na túto hru tešil.
사커 슈퍼스타(Soccer Super Star) 스포츠 uadb
skvelé! ale môže byť potrebná zmena grafiky. Je to najlepšie 👌 pre všetky vekové skupiny. Myslím, že to nie je také strašidelné alebo je tam toľko násilia......
V tejto hre nemôžem ovládať zbraň
V zariadeniach ios táto nová aktualizácia nie je dostupná, aktualizujte túto novú verziu v zariadeniach ios
Musíte použiť novú aktualizáciu strikefortressbox ako chicken gun všetko nové chicken gun nie fortressbox dať novú aktualizáciu strikefortressboxu, pretože sa mi to páči, takže to stačí ok
Moja hra padala vždy, keď idem na server a odpojím sa, opravte túto hru
Toto bola dobrá hra ako tá, takže keď hrám jej peknú hru a môjmu bratrancovi sa táto hra páči, nezaostáva a môžete si postaviť čokoľvek iné, čo potrebujete postaviť a môžete lietať, ale budete potrebovať rekvizity, takže pekná a dobrá hra ☺️😻💞 Dávam tejto hre päť hviezdičiek 10/10
Toto má cez net
Takže hra je dobrá, ale výzvy sú pomalé, ale milujem túto hru
Dávam 5 sadzieb, pretože to vyzerá ako bitka medzi robotmi Gmod a TF2
Páči sa mi táto hra, je len smutné, že tam nie je žiadna dievčenská postava
nie zlé
Pridať režim Boss Bojujte, buďte zábavní! Pls alebo pridajte režim vrhača bômb Pls!
Kúpil som balíčky 400 a 800 mincí pre svojho syna a nedostal som ani jeden
skvelá hra, ale potrebné je, aby to bolo takmer rovnaké ako vojny memes a táto hra potrebuje tlačidlo na odstránenie podpery
Je to jedna z podceňovaných hier, táto nová sa mi naozaj páči a potrebuje veľa zbraní ako SMG, akčné pušky Bolt atď. dobré, naozaj chcem vidieť veci z druhej svetovej vojny pre zbrane.. Áno, všetko ostatné pre druhú svetovú vojnu na základe ich nízkeho polygónu
Divyanshu kohli veľmi dobrá aplikácia
Poctivý kráľovstvo a predchádzajúci rok a môže sa tiež páčiť Hjgjgi v dobrej myšlienke v tejto správe dobrý čas Myslel som si s pozdravom a vďaka tak veľmi ľúto, ale robíte tímový hráč, ktorý zdieľa a môže obsahovať aj informácie a potom študentka G
Teraz nuda, prosím, dajte funkciu ako vesmírna loď, lietadlo, ak to bude, pre zaujímavejšiu hru.
StrikeFortressBox 액션 ubpe
Hlúpa hra vôbec! Po dokončení sťahovania sa nenačíta rýchlo! VYPNITE HRU CHALO!!!!!
Milujem túto hru, pretože môžeme robiť všetko, čo môžeme hrať spolu, čo môžeme budovať a bojovať
Táto hra potrebuje nastavenie na zmenu rozloženia tlačidiel a granátomet má dosah nerfovej pištole
Niekoľkokrát som sa pokúsil o mince môjho syna v tejto hre, vzalo mi to peniaze a nedalo mi to!
Prosím, snažil som sa dať nula hviezdičiek, pretože túto hru si nikdy nesťahujte, prosím, aj keď som sa snažil nájsť ľudí, ktorých by som mohol zastreliť, nepodarilo sa mi to, pretože toto je tá najhlúpejšia hra, nikdy ste ju nedostali za celý svoj život prosím, nikdy to nechap, pretože je to hlúpe, viem nájsť celú ďalšiu výzvu a 1,3 sekundy
StrikeFortressBox Akční ltvj
Nie som si istý, ale skvelá hra, ale oneskorenia sú stále dobré, len chcem, aby ste vysvetlili, prečo tí ppl nechodia
Hlúpy ako peklo. Nič z toho nemá zmysel. Vývojári musia byť deti, aby nechali prejsť toľko hlúpostí a ešte na to dali svoje meno
Túto hru jednoducho milujem. Je to návykové a v tejto hre je ľahké zabíjať! Ďakujeme, že ste prostredníctvom takejto hry poskytli taký zážitok.
Hra je taká dobrá, že potrebujem od vás láskavosť, že chcem nové mapy a nové zbrane, páčia sa mi tie staré, ale potrebujem náročné režimy, ako je hodnotený režim a rôzne úrovne
Potrebujem zablokovať túto hru na mojom 3-ročnom tablete, len neviem ako
Je to veľmi zábavné a môžete sa spriateliť alebo hrať s bratrancami alebo priateľmi
Hráči sú veľmi šikovní 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐